Aluminium profiles

Aluminium profielen van Bendur

Bendur.nl levert een uitgebreid assortiment aluminium profielen aan afnemers in binnen- en buitenland. Ons pakket omvat aluminium uit de Bosch em Item Range. Heeft u een vraag over het meest geschikte aluminium profiel of een aluminium profiel op maat, dan horen we dat graag van u.

U zoekt aluminium profielen tegen een concurrerende prijs? Als aluminium specialist kunt u uzelf voor een groot aantal producten bij ons uitleven.

Bendur.nl: Een grote collectie aluminium profielen

Bestel via onze webshop op Bendur.nl eenvoudig en snel uw aluminium profielen. De meest gangbare aluminium profielen hebben we op voorraad liggen. Zo kunnen wij uw bestelling snel leveren.

Omdat het hier standaard aluminium profielen betreft, is het mogelijk dat het door u gewenste profiel er niet bij staat. Wanneer u in dat geval even om een offerte op maat vraagt dan hoort u snel van ons…

Uw aluminium profiel op lengte zagen? Geen probleem!

Alle aluminium profielen uit ons assortiment tot op de millimeter nauwkeurig op de door u gewenste lengte gemaakt. Ook boren, tappen en verder bewerken is geen probleem. Hiervoor kunt u eenvoudig de afmetingen in de webshop invoeren.

Items 1 to 12 of 140 total

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grid  List 

Set Descending Direction

Items 1 to 12 of 140 total

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grid  List 

Set Descending Direction
Ves Brand