Nieuws
Nieuws
>
Jan 2023

Nieuwe persbuigmachine

Uitbreiding Bendur inhouse bewerkingsservice

Speciaal op maat gebouwd voor de beste buig-resultaten van onze aluminium profielen.

Samen met onze leverancier ontwikkelen we op dit moment een hoogwaardige buigpers met een positio­nerings-nauw­keurig­heid van ±0,03 / ±0,05 mm.

Inhouse buigen van aluminium profielen

Vanuit de markt is de vraag naar gebogen aluminium profielen de laatste jaren enorm toegenomen. Met deze pers komen we tegemoet aan die vraag en kunnen we aluminium profielen geheel naar wens buigen, binnen een zeer nauwkeurige bandbreedte. Deze extra bewerking sluit naadloos aan op de overige bewerkingen die we aanbieden,  zoals:

  • Zagen / afkorten
  • Ponzen / boren
  • CNC bewerking
  • 3D-printing

Investeren in kwalitatieve bewerking

Wij investeren continu in ons inhouse machinepark en als het nodig is ontwikkelen wij nieuwe machines en applicaties, in samenwerking met onze partners. Uiteraard is kwaliteit altijd de norm.

Blijf up-to-date!

Volg ons via social media en via onze nieuwsbrief.

icoontje winkelwagen

Andere berichten

Inno­va­tief intra­logistiek sorteer­systeem

Deze veelzijdige sorteermodules zijn de nieuwste innovaties binnen de intralogistiek, ontwikkeld door Bendur Engineering in samenwerking met diverse partners.

Wij gaan verhuizen

Bendur groeit. Net als ons aanbod. Daarom verhuizen we naar een nieuw pand, waar we voldoende voorraden aan kunnen leggen en ons machinepark uit kunnen breiden. Zo blijven onze levertijden de kortste in de markt en lopen we voorop als het gaat om service.

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt! Uw bent aangemeld voor onze nieuwsbrief.
Oeps!
Er is iets misgegaan bij het aanmelden, probeer het nogmaals...