Nieuws
Bendur Engineering
Nieuws
>
Jan 2024

Inno­va­tief intra­logistiek sorteer­systeem

Nieuw in ontwikkeling

Innovatieve sorteermodules voor interne logistieke automatisering

Bendur Engineering is bezig met het verder ontwikkelen van twee modules die geschikt zijn voor diverse interne logistieke automatiseringsoplossingen. Deze modules zijn niet alleen schaalbaar, maar ook naadloos te integreren met elkaar en met onze aluminium conveyor zijprofielen, zijgeleidingsprofielen en conveyor componenten.

Samengesteld uit grotendeels dezelfde onderdelen zijn deze modules volledig modulair en kunnen dienen als een:

  • transfer unit
  • merge unit
  • roteer unit
  • sorteer unit
  • accumulatie unit

In combinatie met onze profielen en componenten, de 553 flextop mat van onze partner Movex, en de 24V / 48V aandrijving in combinatie met de Conveylinx modules van Pulse Roller, bieden deze modules een unieke, veelzijdige modulaire oplossing.

Op zoek naar een oplossing op maat?

Andere berichten

Nieuwe persbuigmachine

Speciaal op maat gebouwd voor de beste buig-resultaten van onze aluminium profielen. Deze inhouse service zal binnenkort ook via onze vernieuwde webstore beschikbaar zijn in de orderaanvraag. Alles om het u nog gemakkelijker te maken.

Wij gaan verhuizen

Bendur groeit. Net als ons aanbod. Daarom verhuizen we naar een nieuw pand, waar we voldoende voorraden aan kunnen leggen en ons machinepark uit kunnen breiden. Zo blijven onze levertijden de kortste in de markt en lopen we voorop als het gaat om service.

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt! Uw bent aangemeld voor onze nieuwsbrief.
Oeps!
Er is iets misgegaan bij het aanmelden, probeer het nogmaals...