Informatie
Informatie
>
Feb 2024

Privacybeleid

Uw privacy vinden wij belangrijk

Deze privacyverklaring heeft betrekking op de verwerking van persoonsgegevens die wij als Bendur B.V. verzamelen als onderdeel van onze dienstverlening en via onze website. Wij nemen uw privacy serieus en werken volgens de Algemene Gegevens Beschermingsverordening (AVG). Wij verzamelen alleen persoonsgegevens die nodig zijn om onze diensten te leveren of de informatie die u heeft aangevraagd. Wij verwerken en beveiligen uw persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Wij willen hier transparant over zijn, daarom leggen wij hieronder uit hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan.

Contactgegevens

Voor de verwerking van gegevens zijn wij verantwoordelijk op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bendur B.V. is gevestigd aan de Vaarselstraat 10, 5711 RE te Someren, Nederland. Als u vragen heeft over uw privacy, uw rechten of deze privacyverklaring, kunt u een e-mail sturen naar info@bendur.nl.

Hoe wij omgaan met persoonsgegevens

Hieronder vindt u een overzicht van de doeleinden waarvoor wij persoonsgegevens verwerken:

Inschrijving nieuwsbrief en contactformulier
Wanneer u via het contactformulier een bericht naar ons stuurt of u zich vrijwillig abonneert op onze nieuwsbrief, verwerken wij persoonsgegevens zoals uw naam en e-mailadres. Wij waarderen uw privacy en zullen uw e-mailadres alleen gebruiken om op uw bericht te reageren of, in het geval van de nieuwsbrief, om u periodieke updates te sturen. U kunt zich op elk moment afmelden door een e-mail te sturen naar info@bendur.nl.

Cookies
Wanneer u onze website bezoekt, worden er cookies geplaatst. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ze stellen ons ook in staat onze website te optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat er geen cookies worden opgeslagen. Ook kunt u via uw browserinstellingen alle informatie die eerder is opgeslagen verwijderen. Als wij cookies gebruiken om uw surfgedrag bij te houden, vragen wij daarvoor uw toestemming. In onze Cookieverklaring wordt uitgelegd hoe wij uw gegevens verzamelen, gebruiken en beveiligen wanneer u onze website bezoekt: Lees onze Cookieverklaring.

Het delen van uw persoonsgegevens met derden

Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit aan derden geven of verkopen. Wij delen uw persoonlijke gegevens niet met derden, tenzij dit noodzakelijk is om onze diensten te kunnen verlenen of wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

Bewaartermijnen

Persoonlijke gegevens worden verzameld met als doel het verstrekken van informatie in ons nieuwsbrief-systeem. Wij bewaren deze informatie om u periodiek op de hoogte te houden van onderwerpen die voor u interessant kunnen zijn. Als u zich wilt afmelden, kunt u dit op elk moment doen door een e-mail te sturen naar info@bendur.nl.

Hoe wij persoonlijke gegevens beveiligen

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde gegevensverzameling of besluitvorming (profilering). Wij doen er alles aan om uw privacy te beschermen en verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met de AVG-richtlijnen. Wij nemen daarom organisatorische en technische beveiligingsmaatregelen om diefstal, misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking, ongeoorloofde wijziging of ander onrechtmatig gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Indien en voor zover er gegevens worden verstrekt aan derden die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken, hebben wij met hen afgesproken dat zij ook voor een optimale beveiliging van deze persoonsgegevens zullen zorgen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan direct contact met ons op.

Uw rechten

U heeft het recht op toegang tot uw persoonsgegevens om correcties, beperking of verwijdering van uw persoonsgegevens te verzoeken. Ook kunt u bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens. Als u toestemming heeft gegeven voor de verwerking van uw gegevens, kunt u uw toestemming op elk gewenst moment intrekken. U kunt ons uw verzoek sturen om deze rechten uit te oefenen. Wij zullen uw identiteit verifiëren om er zeker van te zijn dat uw verzoek oprecht is. Als u een klacht heeft over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, kunt u deze indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wat geen deel uitmaakt van deze Privacyverklaring

Deze Privacyverklaring is niet van toepassing op applicaties, producten, diensten, websites of sociale-mediafuncties van derden waartoe toegang kan worden verkregen via links die wij op onze website aanbieden voor uw informatie of gemak. Als u deze links volgt, verlaat u onze website en kan informatie over u worden verzameld of gedeeld door een derde partij. Wij hebben geen controle over deze websites van derden of hun privacybeleid, dat kan verschillen van het onze. Wij onderschrijven of bevelen geen websites van derden aan. Wij raden u aan het privacybeleid van elke website die u bezoekt te lezen voordat u toestemming geeft voor het verzamelen en gebruiken van uw persoonlijke gegevens.

Updates en wijzigingen

Wij kunnen deze privacyverklaring en/of cookieverklaring bijwerken. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Controleer deze pagina regelmatig, zodat u op de hoogte bent van eventuele wijzigingen.

Deze Privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 12 februari 2024.

Heading

Heading

Heading

Heading

Heading

Heading

Heading

Heading

Vind en bestel direct in onze webstore

icoontje winkelwagen

Andere berichten

Inno­va­tief intra­logistiek sorteer­systeem

Deze veelzijdige sorteermodules zijn de nieuwste innovaties binnen de intralogistiek, ontwikkeld door Bendur Engineering in samenwerking met diverse partners.

Nieuwe persbuigmachine

Speciaal op maat gebouwd voor de beste buig-resultaten van onze aluminium profielen. Deze inhouse service zal binnenkort ook via onze vernieuwde webstore beschikbaar zijn in de orderaanvraag. Alles om het u nog gemakkelijker te maken.

Wij gaan verhuizen

Bendur groeit. Net als ons aanbod. Daarom verhuizen we naar een nieuw pand, waar we voldoende voorraden aan kunnen leggen en ons machinepark uit kunnen breiden. Zo blijven onze levertijden de kortste in de markt en lopen we voorop als het gaat om service.

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt! Uw bent aangemeld voor onze nieuwsbrief.
Oeps!
Er is iets misgegaan bij het aanmelden, probeer het nogmaals...